Rubi rebelde është telenovelë venecuelane e realizuar nga regjisori Renato Gutiérrez dhe e shkruar nga shkrimtarja Perla Farías që për herë të parë u transmetua në 1 shkurt 1989Venezuelë.

Këngën "El Cariño Es Como Una Flor" e shkroi dhe këndoi Rudy La Scala. Seriali kishte 172 seri me nga 60 minuta për seri.


Një e re, e cila ka qenë vajzë braktisur dhe shfrytëzohen, kërkon të arratiset nga mjedisi i saj. Ajo përpiqet të gjej një mënyrë për të shmangur por ndosh një aksident i vogël i saj së bashku me Viktor ... një djalë të ri nga pala më e mirë të qytetit.

Familja e Victorit është një masë e fshehtë me ambicje dhe zemërim dhe Rubi është tërhequr në të gjithë. Pasi brenda familjes ajo konstaton se ajo është e sulmuar nga nena e Victorit dhe perkrahur nga gjyshja e tij.

Kjo shërben vetëm për të shtuar më shumë drama dhe kureshtje për gjyshja është ai i cili kontrollon pasurinë dhe ajo e bën trashëgimtar te saj Rubin . Papritmas dobët Rubi shumë të pasur është një grua e re dhe ajo tani duhet të luftojë për të mbijetuar si disa në familje kërkojnë mënyra për të shpëtuar veten.

Rubi tani është në një situatë që ajo nuk e kupton dhe ajo ende duhet të mësojnë të shpejtë në qoftë se ajo është për të kapërcyer ato që do të kundërshtojnë ate.


Aktoret dhe rolet Redakto

 • Mariela Alcalá ... Rubí
 • Jaime Araque ... Víctor Alfonso Miranda
 • Ricardo Herranz ...
 • Alejandro Delgado ... Reynaldo Itturralde
 • María Teresa Acosta ... Leonor Miranda
 • Haydée Balza ... La China
 • Joana Benedek ... Zoraida
 • Jose Daniel Bort ... Tilico
 • Inés María Calero ... Gladys
 • Dalila Colombo ... Lucrecia de Miranda
 • Carlos Cruz
 • Adolfo Cubas ... Nelson
 • Isabel Herrera ... Macorina
 • Ileana Jacket ... Carolina
 • Alfonso Medina
 • Carlos Montilla
 • Adelaida Mora ... Virginia
 • Frank Moreno ... Sabatino
 • Rene Muñoz ... Padre Martin.
 • René Muñoz ... Padre Martin
 • Jorge Palacios ... Leonardo
 • Julio Pereira
 • Carolina Perpetuo ... Ana María
 • Rosario Prieto ... Dorila
 • Victoria Robert ... Meche
 • Marcelo Romo ... Félix
 • Carlota Sosa ... Carmela
 • Vicente Tepedino ... Fabián
 • Gil Vargas