S vetrom uz lice ( Shqip: Me erën kundër fytyrave tona ) është albumi i tretë në studio i grupit rok serb Ekatarina Velika, i publikuar në vitin 1986. Me këtë album Ekatarina Velika ka arritur një audiencë më të gjerë dhe konsiderohet të jetë përparim komercial për grupin. Bateristi i ri, që zëvendësoi Ivan "Firchie" Fece, ishte Ivan "Raka" Ranković. Albumi është regjistruar dhe miksuar në studion SIM në Zagreb dhe është prodhuar nga Dragan Çaçinoviq dhe Ekatarina Velika .

S vetrom uz lice
Skeda:S vetrom uz lice.jpg
Studio album by
Realizuar1986
InçizuarFebruary 1986, SIM studio, Zagreb
ZhanriRock, post-punk
EtiketaZKP RTLJ
ProducentDragan Čačinović
Ekatarina Velika chronology
Ekatarina Velika
(1985)
S vetrom uz lice
(1986)
19LIVE86
(1987)

Në vitin 2006, kënga "Ti si sav moj bol" u rendit në vendin e tretë në listën e 100 këngëve më të mira të përpiluar nga B92 .

Lista e këngëve Redakto

 All music composed by Ekaterina Velika, arranzhimet nga Ekatarina Velika.

# Titulli Gjatësia
1. "Budi sam na ulici (Ji vetëm në rrugë)"   5:10
2. "Ti si sav moj bol (Ti je e gjithë dhimbja ime)"   3:54
3. "Kao da je bilo nekad (Siç ishte dikur)"   4:28
4. "Umorna pesma (Kënga e lodhur)"   4:38
5. "Novac u rukama (Para në dorë)"   3:43
6. "Sarajevo (Sarajeva)"   2:52
7. "Stvaran svet oko mene (Bota e vërtetë rreth meje)"   2:46
8. "Soba (Dhoma)"   4:27
9. "Grad (Qyteti)"   4:09

Personeli Redakto

Hallka te jashtme Redakto

  • S' vetrom uz lice at Discogs