Sërbicë e Epërme është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Arbënesh dhe Arbënor.

Sërbicë e Epërme
Arbënesh
Arbënor
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto