Soylim Mi? është emri i një albumi u lirua në vitin 1990, nga këngëtari dhe artisti i njohur turk Ibrahim Tatlises.

Soylim Mi?
nga Ibrahim Tatlises
Lëshuar më 11 Mars 1991
Inçizuar më 11 Mars 1990
Zhanri Arabesk
Gjuha Turqisht
Label Tatlises Muzik
Producent(e) Ibrahim Tatlises
Kronologjia e Ibrahim Tatlises
Ah Keşkem (1992) Soylim Mi? (1990) Vur Gitsin Beni (1991)

Kaseta ARedakto

 • Soylim Mi? - (Ibrahim Tatlises)
 • Gideceğim Bu Ellerden - (Ibrahim Tatlises)
 • Ne Guzel Gozlerin Var - (Ibrahim Tatlises)
 • Hesabım Var - (Ibrahim Tatlises)
 • Tomurcuk - (Ibrahim Tatlises)
 • Gul Ali - (Ibrahim Tatlises)

Kaseta BRedakto

 • Cane Cane - (Ibrahim Tatlises)
 • Ne Faydası Var - (Ibrahim Tatlises)
 • Yaradan Var - Uzun Hava - (Ibrahim Tatlises)
 • Lele Canım - (Ibrahim Tatlises)
 • Benim Naylon Tarzağım Var - Çerçi - (Ibrahim Tatlises)
 • Ayez Hanım (Uzun Hava) - (Ibrahim Tatlises)
 • Perşembe Gununde (Uzun Hava) - (Ibrahim Tatlises)
 • Turkmen Gelini - (Ibrahim Tatlises)