Sam ( Serbisht cirilik : Сам; përkth. Vetëm ) është albumi i dytë në studio nga grupi ish-jugosllav dhe serb hard rock / heavy metal Osvajači .

Lista e këngëve

Redakto

Të gjitha këngët janë shkruar nga Zvonko Pantoviq (teksti) dhe Dragan Urošević (muzika).

  1. "Duša kad izneveri" – 3:47
  2. "Kad me ostave svi" – 3:41
  3. “Zla noć” – 4:03
  4. “S kim čekaš dan” – 4:18
  5. "Maska" - 4:07
  6. “Tiha predaja” – 3:10
  7. "Vreme za ludake" – 3:20
  8. "Iz sve snage" – 3:24
  9. “Pesma za kraj” – 3:41