Hape menynë kryesore

Sami Kulla Prizreni

Sami Kulla Prizreni , ishte drejtues i gazetës "Pellazgu" të perdyjavshmes për komunitetin shqiptar që jetonin në Kajro. Numri i parë doli më 1 mars të vitit 1907, në Kajro(Egjiptë)

Sami Kulla Prizreni
Emri Sami
Mbiemri Prizreni
Kombësia shqiptare
Profesioni gazetar RTV21.png

Tituj të vepraveRedakto

Gazetari
  • Pellazgu - Kairo, 1907 : drejtues i gazetës.

Shiko dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto