Përshkrimi Redakto

Simptomat Redakto

Afërsisht gjysma e pacientëve nuk kanë simptoma dhe sëmundja zbulohet rastësisht në grafi të gjoksit.

  1. Sarkoidoza mund të prezantohet me këto simptoma:
  1. Procesi patologjik i sarkoidozës prek krejt trupin dhe mund të shkaktojë simptoma të shumëllojshme:

Ref Redakto