Skot Storç (Scott Srorch) lindi më 16 dhjetor të vitit 1979 në Filadelfi. Ai luante në piano që nga mosha 4 vjeçare. Sot është një ndër producentët më të kërkuar në botë. Është krijuesi i shumë e shumë hiteve si : Lean Back - nga Terror Squad , Candy Shop dhe Just a lil bit - nga 50cent , Let me love u - nga Mario ,pastaj Run it nga Chriss Brown , Nauty girl - nga Beyonce , X për X-Zibit-in e shumë e shumë të tjera.