Shërbimi Sekret Shqiptar 1922-1944 (libër)

Shërbimi sekret shqiptar 1922-1944 libër me autor Kastriot Dervishin punonjës i arkivave të Ministrisë së Rendit. Në këtë pjesë të historisë botohen emrat e drejtuesve të parë të shërbimeve sekrete shqiptare, jeta e tyre, dhe kulmet e karrierës. Raportet agjenturore në vend, drejtimet e agjenturave të huaja kundër Shqipërisë, metodat e përdorura, si dhe ngjarjet kryesore janë disa prej pjesëve kryesore të "Shërbimi sekret shqiptar 1922-1944".