Klubi i Mundjes "SHARRI" (shkurt KM "SHARRI") është klub i mundjalistëve të Hanit të Elezit, antarë të Federatës së Mundjalistëve të Kosovës.

Përbërja e klubitRedakto

UdhëheqsiaRedakto

TrajnerëtRedakto

MundësitRedakto

Shiko dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Sporti në Kosovë

Atletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo  

KM PRISHTINA - Prishtinë ·  KM ERA - Prishtinë ·  KM Hidroterm - Suharek ·  KM Ben-Af - Prizren ·  KM Kosova e Vushtrris - Vushtrri ·  KM Sharri - Hani i Elezit ·  KM Unio Commerce - Hani i Elezit ·  KM Kastrioti - Ferizaj ·