Shekulli është gazeta më e madhe në Shqipëri që botohet nga Botimet Periodike Spektër, pronë e Koço Kokëdhima, njëri ndër biznesmenët më të pasur dhe suksesshëm në Shqipëri.

Historiku

Redakto

Filloi të botohet në vitin 1997, dhe pas disa muajve u bë gazeta më e lexuar dhe shitur në Shqipëri. Një ndër gazetat e vetme shqiptare që ka arkiv digjitale, dhe të hapur për të gjithë. Shumë herë shtjellon edhe tema mbarëkombëtare.

Shekulli fundjava

Redakto

Shekulli fundjava, çdo të shtunë e të dielë në faqet e fundjavës, personazhe, dosier, këshilla mjeksore, zbavitje etj.

Lidhje të jashtme

Redakto