Shiroki Breg (Široki Brijeg) (Loudspeaker.svg shqiptim ) është një qytet në Bosnje dhe Hercegovinë. Shtrihet në Kantonin Perëndimor Hercegovina, si një njësi e Federatës së Bosnje dhe Hercegovinës. Ai është një nga dymbëdhjetë qytetet zyrtare te Bosnjës dhe Hercegovinës.

Lidhje të jashtmeRedakto

Coordinates: 43°23′N 17°36′E / 43.383°N 17.600°E / 43.383; 17.600