Shtatorja e Skënderbeut në Peshkopi


E punuar në bronz prej skulptorit Sadik Spahija, financuar nga biznesmeni Zaim Korsi është e lartë 3,3 metra dhe është vendosur në një bazament mermeri 1,5 metra. shtatorja e Gjergj Kastriotit - Skënderbeut është inauguruar më 9 qershor 2009, në Peshkopi, pas një pune njëvjeçare për realizmin e saj.