Shtitarica

fshat në Kosovë

Shtitaricë është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Shtruherë.

Shtitaricë
Shtruherë
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto