Skeçi është një copë humoristike e cila mund të qëndroj si e vetme apo si pjesë e një programi humoristik. Për skeç zakonisht merren ato copa filmike apo teatrale të cilat në mënyrë humoristike trajtojnë të keqën brenda shoqërisë.

Shiko dhe këtëRedakto