Sllakoc është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Grykëzë.

Sllakoc
Grykëzë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto