Sezoni i gjashtë i serialit Smallville është zhvilluar gjatë viteve 2006 - 2007 dhe në vete përmban 22 seri të cilat janë:

 1. Zod
 2. Sneeze
 3. Wither
 4. Arrow
 5. Reunion
 6. Fallout
 7. Rage
 8. Static
 9. Subterranean
 10. Hydro
 11. Justice
 12. Labyrinth
 13. Crimson
 14. Trespass
 15. Freak
 16. Promise
 17. Combat
 18. Progeny
 19. Nemesis
 20. Noir
 21. Protorype
 22. Phantom
Smallville

Përshkrim i përgjithëshëm Redakto

Ngjarje të rëndësishme Redakto