Sezoni i katërt i serialit Smallville është zhvilluar gjatë viteve 2004 - 2005 dhe në vete përmban 22 seri të cilat janë:

 1. Crusade
 2. Gone
 3. Facade
 4. Devoted
 5. Run
 6. Transference
 7. Jinx
 8. Spell
 9. Bound
 10. Scare
 11. Unsafe
 12. Pariah
 13. Recruit
 14. Krypto
 15. Sacred
 16. Lucy
 17. Onyx
 18. Spirit
 19. Blank
 20. Ageless
 21. Forever
 22. Commencement

Përshkrim i përgjithëshëm Redakto

Ngjarje të rëndësishme Redakto