Snorri Sturluson [1] (117923 shtator 1241) është shkrimtar, historian dhe politikan islandez. Njihet si autor i disa përmbledhjeve të legjendave ose sagave nordike.[2]

Snorri Sturluson

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto

Referime

Redakto
  1. ^ Snorri Sturluson - A Poet and a Politician www.sagamuseum.is, Vizituar më 21.08.2016.
  2. ^ INTERVIEWS WITH ICELANDIC AUTHORS ON SELECTED TITLES, Snorri Sturluson – A Biography, The first comprehensive biography Icelandic Literature Center (Web site), Vizituar më 21.08.2016.