Të gjithë regjistrat

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
  • 10 dhjetor 2018 21:08 79.106.126.253 diskutocreated faqe Perandoria koloniale gjermane (Faqe e re: Gjermanet Kane qene njerez qe nuk Kane pushtuar shume vende she e vtmja koloni qe Kane pushtuar ishte nje ne afrike. At edhe sot Kane gjuhen gjermane) Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari