Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi/Urimet"

(→‎Vendos_titullin!: seksion i ri)
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/79.106.109.221|79.106.109.221]] 28 nëntor 2012 15:12 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE SIPER KETIJ RRESHTI DHE MOS SHTO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
 
== Vendos_titullin! ==
 
<!-- Shkruaj urimin tënd në hapësirën më poshtë, menjëherë pas këtij rreshti. -->
100 vjet shtet i lire!Gezuar Shqiperi!Gezuar te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen!Jemi shtet i lire,i pavarur.Ky ishte qellimi!Gezuar,gezuar,gezuar!
 
 
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/79.106.10.252|79.106.10.252]] 28 nëntor 2012 15:14 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
Anonymous user