Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e elementeve kimikë"

jnjnj
(vxnxmv)
(jnjnj)
'''Elementet kimike''', të renditura sipas alfabetit : paraqitja e elementeve kimike. Shenjat kimike
elementet kimike ne fillim janë paraqitur me fotografi pasi kane qen te pakta. Këtë ide nuk e përkrahi daltoni i cili i paraqiti me rrathë dhe i krahasoi me planetë por këtë ide nuk e përkrahu breceliusi i cili tha qe shenje kimike duhet te mirret shenja e pare e atij elementi dhe nëse elementet fillojnë me emër te njëjte duhet te mirret një shkronje tjetër me te dorës e vogël qe e përben atë element. M.G kuthka
{| class="wikitable sortable"
Anonymous user