Ndryshimi mes inspektimeve të "Disney Channel"

permbajten
(Permbajtjen)
(permbajten)
Disney Channel është nje kanal Amerikan i cili transmeton komedi familjare për të gjitha moshat. Disney Channel është një kanal me pronësi të [[The Walt Disney Company]],dhe është lançuar si kanal në vitin 1983. Ai është i disponuar në të gjitha vëndet e Europës,Kinës,Japonisë,Indisë,Israelit,lindjes së mesme,etj... Disney Channel filloi transmetimin edhe në Shqipëri në 1 Qershor të vitit 2012. Në Disney Channel shfaqen këto seriale:
* Austin and Ally
* Dog with a Blog
Anonymous user