Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Lista e zonave të mbrojtura në Kosovë"

[[Lista_e_zonave_t%C3%AB_mbrojtura_t%C3%AB_natyr%C3%ABs_n%C3%AB_Kosov%C3%AB]]
 
==REZERVAT STRIKT I NATYRËS (847 / ha)==
{{WLE koka}}
|emri = Gazimestani
|vendimi = 1953
|përshkrimi = Rezervat bimor i Bozhures (Paenonia decora Anders ) <ref>http://pashtriku.beepworld.de/files/Kishathartadecentralizim/Kishat../f14gazimestan.jpg</ref>
|vendi = Prishtinë
|përdoruesi =
{{WLE rresht KS
|ID = RN_002
|emri = Maja e Ropsit [[Maja e Ropsit]]
|vendimi = 1955
|përshkrimi = Rezervat bimor i llojeve të molikës, bredhit, pishës dhe ahut
}}
|}
 
==PARK KOMBËTAR (115.957 ha)==
{{WLE koka}}
153

edits