Ndryshimi mes inspektimeve të "Qeveria Rama I"

Perberja e qeverise
(Perberja e qeverise)
* Ministër i Zhvillimit Urban - [[Eglantina Gjermeni]]
* Ministër i Arsimit dhe Sportit - [[Lindita Nikolla]]
* Ministër i Drejtësisë - [[NasipYlli NaçoManjani]]
* Ministër i Kulturës - [[Mirela Kumbaro]]
* Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë - [[Blendi Klosi]]
Anonymous user