Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Të dhënat personale"

v
Emri: Adonis Hoxhaj
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
v (Emri: Adonis Hoxhaj)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Projekti ''Të dhënat personale'' e ka qëllimin që informatat personale, nëpërmjet metadatave në biografi, në mënyrë automatike të mund të ekstrahoen dhe në këtë formë të bëhet më i lehtë përpunimi dhe përfshirja e tyre në një Databazë (Listë). Kështu do të jetë më praktike për krejt personat të përfshirë në Wikipedia nëpërmjet të një programi të programuar në SQL apo XML të krijohen lista sipas emrit, vitit, etj.
 
== Stampa për Kopjim ==