ArberH

Joined 23 dhjetor 2017
v
Linke
(gabime ortografike)
v (Linke)
Arbër Hitaj është gazetar shqiptar dhe drejtues i emisionit që flet për diplomacinë, ekonominë dhe politikën PASSPORT.<ref>{{Cite news|url=www.google.com|title=Arber|last=Hitaj|first=Arber|date=|work=|access-date=}}</ref>
 
Fillimin e karrierës e ka patur në Janar 2007 në Radio Televizionin ORA NEWS, duke punuar si gazetar për lajmet nga rajoni dhe bota.
4

edits