Hape menynë kryesore

Changes

268 bytes added ,  10 muaj më parë
* [[Republika e Iliridës]]
* [[Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë]]
* [Lev Trockij (Dhuna dhe mizoritë ndaj shqiptarëve të burogosur)Prapa perdes – egërsitë e luftës në Ballkan| http://www.kryelajmi.com/2016/08/29/prapa-perdes-egersite-e-luftes-ne-ballkan/?fbclid=IwAR2Ve8S6WL6_n34MzIjsGxXybF5fZ21y4fIJ37J-iTsjzVmYheBsS9ERu4E]
 
== Lidhje të jashtme ==
Anonymous user