Dallime mes rishikimeve të "Élite"

753 bytes added ,  10 muaj më parë
 
* Leïti Sène si Malik, një interes dashurie për Omarin. (sezoni i 3-të). Ai është flirtues dhe manipulues, duke përdorur Nadian si shkak për t'u afruar me Omarin. Ai është i pasur dhe vë në skenë një shfaqje për t'u shfaqur një musliman 'i mirë'.
* Sergio Momo si Jeraj, një interes dashurie për Karlën. (sezoni i 3-të). Një student i ri i pasur që filloi biznesin e tij. Fillimisht ai ishte një fëmijë i shëndoshë dhe ngacmohej vazhdimisht, por Karla i dha besimitbesim për të ndryshuar zakonet e tij. Ai është sipërfaqësor pasi e sheh Karlën si një zbukurim që mund të sfilojë, por në fund të fundit ai tregon një anë më të kujdesshme.
 
==== Prezantuar në sezonin e katërt ====
 
* Manu Rios si Patrik Blanko Komerford,vëllai i madh i Mensias dhe binjak i Arit,i cili krijon një lidhje me Anderin dhe Omarin. (sezoni i 4-të)
* Manu Rios (sezoni i 4-të)
* Carla Diaz si Ariadna "Ari" Blanko Komerford,motra e madhe e Mensians dhe binjake me Patrikun,ajo përfshihet në nje lidhje me Guzmanin dhe Samuelin.(sezoni i 4-të)
* Carla Diaz (sezoni i 4-të)
* Pol Granch si Filip Florian von Triesenberg,nje princ francezo-spanjoll qe përfshihet në një lidhje me Kajetanën.(sezoni i 4-të)
* Martina Cariddi si Mensia Blanko Komerford,motra e vogël e binjakëve Ari dhe Patrik,e cila krijon lidhje me Rebekën dhe përfshihet në prostitucion me Armandon.(sezoni i 4-të)
* Martina Cariddi (sezoni i 4-të)
* Diego Martin si Benjamin Blanko Komerford,drejtori i ri i shkollës në Las Encinas dhe babai i Arit,Mensias dhe Patrikut. (sezoni i 4-të)
* Andres Velencoso si Armando,i dashuri i madh i Mensias i cili e punëson atë në prostitucion edhe me meshkuj të tjerë.(sezoni i 4-të)
 
==== Prezantuar në sezonin e pestë ====
* Valentina Zenere (sezoni i 5-të)
* Andre Lamoglia (sezoni i 5-të)
*Adam Manu RiosNourou (sezoni i 45-të)
 
=== Ndihmës ===
Anonymous user