Ndryshimi mes inspektimeve të "Federata Polake e Futbollit"

ska përmbledhje të redaktimeve
AnëtarsiminëKontinetin = [[UEFA]]|
AnëtarsimimëKontinetin = 1955|
Kryetari = [[AndrzejMichał RuskoListkiewicz]] ([[20071999]] - )|
Traineri = [[Leo Beenhakker]] ([[2006]] - )|
rezerv = -|
}}
'''Polski Związek Piłki Nożnej''' (Federata Polake e Futbollit) ose shkurt PZPN është themeluar më [[1919]]. Në federaten ndërkombëtare të futbollit [[FIFA]] është antarsuar më [[1923]] ndërsa në Unionin e Federatave Evropiane [[UEFA]] më [[1955]]. Kryetar aktual i PZPN është [[AndrzejMichał RuskoListkiewicz]] dhe kombtaren e Polake e udhëheqë traineri [[Leo Beenhakker]].
 
==Pak Histori==
Anonymous user