Dallime mes rishikimeve të "SQL"

419 bytes added ,  12 vjet më parë
(Faqe e re: '''SQL (''Structured Query Language'')''' është një bazë të dhënash në gjuhën kompjuterike e projektuar për menaxhimin e të dhënave në [[RDBMS|sistemet e mena...)
 
*Atributet
*Operatorët
 
==Manipulimi i të dhënave==
Data Manipulation Language (DML) nën pjesë e SQL të përdorura për të shtuar, ndryshuar dhe për të fshir të dhëna .
==Kontrolli i të dhënave==
Data Control Language (DCL) autorizon përdoruesit dhe grupet e përdoruesve për të hyrë dhe për të manipuluar të dhënat.
 
==Koha dhe data==
*DATE
*TIME
*TIMESTAMP
*INTERVAL
 
==Shih edhe==
[[Database]]
 
==Lidhje të jashtme==