Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Goelia (diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 13 shtator 2017 23:27 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Goelia nga autochecked user dhe Redaktor në (asgjë)
  • 3 janar 2015 16:57 Goelia diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 30 shtator 2014 12:19 Goelia diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user