Spiro Ksera

politikan shqiptar

Spiro Ksera lindi me 2 Mars 1967 është ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Republikës së Shqipërisë.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.