Sent Galen (gjer.: St. Gallen), është qytet në Zvicër, kryeqendra e kantonit me të njejtin emër.

St. Gallen
Stema zyrtare e {{{official_name}}}
Popullsia
 • Gjithsej70,316 ( 20.005)
{{{postal_code_type}}}
9000-9029

Gjeografia

Redakto

Historia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Arsimi dhe kultura

Redakto

Sporti

Redakto

Ngjarjet

Redakto

Transporti

Redakto

Turizmi

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto