Kjo stampë është e ngjajshme me Stampa:Ditëlindja dhe mosha vetëm se struktura është e gjuhës angleze.

PërdorimiRedakto

{{Birth date and age|Viti|muaji|dita}}

ShembullRedakto

{{Birth date and age|1993|02|04}}

(04-02-1993) 1993 Shkurt, 04 (2018 vjeç) invalid year invalid day

Shiko edheRedakto