Stampa:Ditëlindja dhe mosha

Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

DitëlindjaRedakto

Kjo stampë pranon të dhëna në formatin DMY ose DMV (dita/muaji/viti).
{{Ditëlindja|DITA|MUAJI|VITI}}
{{Ditëlindja|25|7|2014}} do të jap (2014-07-25)25 Korrik, 2014

ShembujRedakto

{{Ditëlindja|2|4|1993|df=yes}} returns "(1993-04-02)2 Prill 1993"
{{Ditëlindja|2|4|1993|mf=yes}} returns "(1993-04-02)2 Prill, 1993"
{{Ditëlindja|2|4|1993}} returns "(1993-04-02)2 Prill, 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993|df=yes}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993|mf=yes}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt, 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt, 1993"

Ditëlindja dhe moshaRedakto

Kjo stampë pranon të dhëna në formatin DMY ose DMV (dita/muaji/viti).
{{Ditëlindja dhe mosha|DITA|MUAJI|VITI}}
{{Ditëlindja dhe mosha|25|7|2014}} do të jap (2014-07-25) 25 Korrik, 2014 (7 vjeç)

ShembujRedakto

{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993|df=yes}} returns " (1993-04-02) 2 Prill 1993 (28 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993|mf=yes}} returns " (1993-04-02) 2 Prill, 1993 (28 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993}} returns " (1993-04-02) 2 Prill, 1993 (28 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993|df=yes}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt 1993 (28 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993|mf=yes}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt, 1993 (28 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt, 1993 (28 vjeç)"

Shiko edheRedakto