Stampa:Infobox turne futbolli

Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Stampa:Infobox turnira futbollit të bashkohen në një stampë të vetëm.

Lua error in Moduli:Documentation at line 879: message: type error in message cfg.mirror-link-preload (string expected, got nil).