[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Pb.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Kjo stamp shërben për të njoftuar përdoruesit e bllokuar.
Para se ta modifikoni këshillohet të shikoni si është bërë stampa te Stampa:Pb/dok/arc

Përdorimi

  • {{Pb|lang=sq|time=1h|arsyeja=insult+personal|link=|firma=—~~~~}}
  • {{Pb|lang=sq[|nr=<numri i bllokimit, neqoftese me shume se 1>]|time=1h|arsyeja=insult+personal|link=|firma=—~~~~}}

Lang

Stampa prezanton mesazhin në gjuhën dhe alfabetin përkatës. Gjuhët deri tani të mundshme janë:

Arsyet

Arsyet prezantohen në bazë të gjuhës së zgjedhur (lang=xx). Stampa do të mundohet të përkthej arsyen, nëqoftë se nuk e gjen në atë gjuhë, do ta prezantoj në Shqip. Nëqoftëse as në shqip nuk është e mundshme atëherë, do të rikthej vëtëm komandën e mar (arsyeja=<arsyeja>). Deri tani arsyet që e pranuara janë:

komanda Arsyeja e zgjeruar
insulting, insult, fyerje Fyerje ndaj një përdoresi tjetër
insult+personal, insulting+personal, fyerje+personal Fyerje dhe sulëm personal ndaj një përdoresi tjetër
personal Sulëm personal ndaj përdoruesve të tjerë
informacione, falsecontent Vendosja e informacioneve të rreme
fshirje, contentremove Fshirje e përmbajtjeve së faqeve
zhvendosje, redirect Zhvendosje faqesh për dëmtim
spam Vendosje e lidhjeve ose përmbajtje "spam"
krijim, pagecreation Krijim vandal i fletave/faqeve
gjuhetjeter, otherlanguage Krijim i artikujve në gjuhë të tjera*
permbajtjevandale, vandalcontent Vendosje të përmbajtjeve vandale*
fjaletepista, badlanguage, offensivelanguage Përdorim i fjalëve të pista
nofke, username Nofkë e papranueshme (përdor {{Nofke-bllokuar}} nëvënd)
proxy Proxy i hapur, i përdorur për vandalizëm
puppet, sockpuppet Sock puppet i një Përdoresi tjetër vandal
robot, vandalrobot Rrobot vandal*
jofunksional Rrobot jo funksional*
robotanonim Rrobot i pa identifikuar (anonim)*
ipamiratuar Rrobot i pa miratuar*

* Përkthimi nuk është i plotë, ose është vetëm shqip.

Shëmbull

Blocked

You have been blocked for 1h from editing in Wikipedia in Albanian.Because of your actions: Insulting and personal attack to an another user (Stampa:Sq Fyerje dhe sulëm personal ndaj një përdoresi tjetër).

Bllokuar për 1h nga redaktimi në WikipedinëShqip. Për shkak të: insult+personal


Stampa:Sq Sidoqoftë, nëqoftë se mendoni se ka patur ndonjë gabim në bllokimin tuaj, shtoni {{unblock|Arsyeja ketu}} më poshtë këtij mesazhi, ose i dërgoni një email administratorit që ju bllokoi. Arsyeja duhet të përfshij përgjigjen tuaj ndaj këtij problemi.
Stampa:En However, if you feel that there has been a mistake in your blocking, please appeal this block by adding the text {{unblock|Your reason here}} below or email the administrator who blocked you. Your reason should include your response to this issue.

Për Admin: Pb (block logipblocklistrangeblocksglobal blocksautoblockscontribsdeleted contribscreation logchange block settingsunblock)

  eagleal  10 Nëntor 2009 00:43 (CET)

Shiko edhe