Stanoci i Epërm

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Stanofci i Epërm)

Stanoc i Epërm është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Bletajë.

Stanoc i Epërm
Bletajë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto