Stefan Bogoev (maqedonisht: Стефан Богоев; i lindur më 28.8.1989, në Shkup) është një politikan maqedonas nga Maqedonia. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Stefan Bogoev kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.[1]

ReferimetRedakto

  1. ^ "Stefan Bogoev". sobranie.mk. Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Marrë më 23 qershor 2017.