Stema e Bjellorusisë
Coat of arms of Belarus (2020).svg


Stema e Bjellorusisë (Bjelloruse: Дзяржаўны герб Рэспублікі Беларусь, Ruse: Государственный герб Республики Беларусь). Në Stemën e Bjellorusisë dallojmë një Yll të Kuq lartë dhe hartën e Bjellorusisë në Mes.