Stema e Ishullit të Manit u adoptuar prej 12 korriku të vitit 1996. Brenda mburojës janë Tri këmbët të njeriut, jashtë mburojës në anën djathtë është një skifter dhe në anën e majtë është një sorrë. Poshtë mburojës është një shirita që shkruhet "Quocunque jeceris stabit" që do të thotë "kudo që ta hedhësh, ai do të qëndrojë". Lartë mburojës është një kurorë.

Stema e Ishullit të Manit

Shiko edhe Redakto