Stern (gjermanisht yll) është një javore gjermane e cila raporton për ngjarjet aktuale në vend dhe jashtë vendit.

Ndërtesa kryesore G+ J-Gruppe në Hamburg

Temat përfshijnë ngjarjet politike, ekonomike, shkencore dhe kulturore. E themeluar në vitin 1947. në Hannover .

Ë një nga revistat javore gjermane më të mëdha dhe më me ndikim, e shitur me një tirazh prej rreth 877,000 kopje. [1]

Momentalisht është konkurrenti kryesor në tregun gjerman për Der Spiegel.

Referimet Redakto

  1. ^ Media-Analyse ma Pressemedien II

Lidhje të jashtme Redakto

  Commons: Stern – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale
  • [Http :/ / www.stern.de/ stern.de]
  • [Http :/ / www.stern.tv/ stern.tv]