Steven J. Morse (i lindur më 28 qershor 1954Hamilton, Ohio) është një kitarist amerikan, i njohur si themelues për Dixie Dregs, si dhe kitarist në Deep Purple prej 1994.

Steve Morse

Morse karrieren e ka në rock, country, funk, jazz, dhe classical.