Struzhë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Sharr dhe Shtrungë.

Struzhë
Shtrungë
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto