Studimja e Epërme

fshat në Kosovë

Studime e Epërme është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Martirat i Epërm.

Studime e Epërme
Martirat i Epërm
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto