Studime e Poshtme është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Martirat i Poshtëm.

Studime e Poshtme
Martirat i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto