Suspended Animation

album nga John Petrucci
Suspended Animation është solo albumi i parë i John Petrucci-t, i lëshuar më 1 mars2005. Albumi i takon zhanrit instrumental rock, hard rock, dhe heavy metal, duke marrur disa elemente edhe nga progressive metal-i.

KëngëtRedakto

 1. "Jaws of Life" – 7:29
 2. "Glasgow Kiss" – 7:48
 3. "Tunnel Vision" – 6:35
 4. "Wishful Thinking" – 7:29
 5. "Damage Control" – 9:15
 6. "Curve" – 5:22
 7. "Lost Without You" – 4:56
 8. "Animate-Inanimate" – 11:37

Anëtarët pjesëmarrësRedakto

ShënimeRedakto

 • Kënga "Jaws of Life" më parë ishte e njohur si "I.B.S." (Irritable Bowel Syndrome).
 • Për disa arsye të panjohura, në disa kopje të albumit kënga "Curve" është e ndarë në dy pjesë, ku pjesa më e madhe është në këngën 6, dhe 55 sekondat e fundit në këngën 7. Në këto kopje, këngët "Lost Without You" dhe "Animate-Inanimate" janë këngët 8 dhe 9.
 • Në këngën "Tunnel Vision" të pranishëm në studio kanë qenë edhe Tom Lefebvre (bas kitarë) dhe Tony Verderosa (bateri elektronike).

Lidhje të jashtmeRedakto

Suspended Animation
 
Studio album nga John Petrucci
Lëshuar më 1 mars 2005
Inçizuar më shtator - nëntor 2004
Zhanri Instrumental metal
Zgjatja 60:27
Label Sound Mind Music
Producent(e) John Petrucci