Sfaraçaku i Poshtëm

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Svërçaku i Poshtëm)

Sfaraçak i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Manzë e Poshtme.

Sfaraçak i Poshtëm
Manzë e Poshtme
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto