Të burgosurit e galerisë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Të burgosurit e galerisë
Origjinali Të burgosurit e galerisë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Të burgosurit e galerisë" prodhim i vitit 1995. Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Petrit Ruka, S. Kumbaro, Producent: Albafilm Studio.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Film mes zhanrit dokumentar dhe atij artistik. Galeria e Arteve ngjan si një qytet me 4000 mijë banorë. Aty ndodhen 4000 punime të piktorëve shqiptarë realizuar në periudhën e pas çlirimit të vendit nga okupimi fashist.

Lidhje të jashtme

Redakto